LogoLogo-mobiel

Colors@Home Theja

PROFESSIONELE WEBSITE

MEER WINKELBEZOEK, MEER OMZET

Colors@Home Theja levert diverse soorten woninginrichting (inclusief montageservice) vanuit zijn winkels in Gelderland. Denk aan vloeren en zonwering.

De oude website voldeed niet meer volledig aan de eisen van de huidige tijd. Contact opnemen via smartphones was lastig, het was niet duidelijk welke mensen er achter het bedrijf zaten en het opdoen van inspiratie liet op mobiele apparaten te wensen over. Tevens waren de aanbiedingen onvoldoende zichtbaar. Aan INVASCON de vraag dit aan te pakken.

Zo ontstond de nieuwe website van Colors@Home Theja. Een goede integratie van de aanbiedingen, een prettige gebruikservaring op alle apparaten, een persoonlijker geheel en heldere en voldoende contactopties. Gevolg: een verdubbeling van het aantal bezoekers en een substantiële omzetverhoging.

DOOR ONS UITGEVOERD

desktopweergave website Theja
Theja smartphone scherm
klantenservice-iconen mail-winkelbezoek-telefoon
foto van winkels theja in druten en veenendaal met contactgegevens
30-jaar-theja-wonen-team

AANBIEDINGENBEHEER

Omdat de aanbiedingen regelmatig veranderen, is in het beheerpanel van de website een maatwerkfunctie gebouwd om ze makkelijk en snel aan te passen.

PERSOONLIJKE TOUCH

De medewerkers die op locatie de vloeren en raamdecoratie komen plaatsen staan ook op de website. Als ze bij de klant over vloer komen, worden ze regelmatig herkend.

BOMVOL INSPIRATIE!

De website van Theja site bulkt van de fotocontent. Ruim 430 inspiratiefoto's zijn terug te vinden in de verschillende categorieën. INVASCON heeft dit volledig verzorgd.
Logo Theja
Dhr. van Erp

Invascon heeft een hele positieve impact op ons bedrijf gehad!

Dhr. van Vliet - Colors@Home Theja
BEKIJK DEZE WEBSITE

KLANTCASES

nieuwe website mvanvdeven schoenen

MVDVEN SCHOENEN

website jansen schilders oss

JANSEN SCHILDERS