LogoLogo-mobiel

Webscan

webscan-audit-invascon-oss
PROFESSIONELE WEBSITE AUDIT

WETEN HOE JE ERVOOR STAAT

Heb je het gevoel dat je kansen op het web onvoldoende benut? Wordt jouw website online niet goed gevonden? Is jouw website wel veilig? Worden de persoonsgegevens van jouw klanten wel voldoende beschermd? Voldoet je site nog wel aan wat je als bedrijf nodig hebt?

Door een scan van INVASCON uit te laten voeren krijg je hier antwoord op. En het mooie is, we hebben alle benodigde kennis op het gebied van techniek en online marketing in huis om de gevonden pijnpunten direct aan te pakken.

Het resultaat is een op maat gemaakt document dat per gebied aangeeft hoe jouw website presteert. Je weet zo niet alleen wat je kunt verbeteren, maar we geven ook aan hoe je dat zelf kunt doen.

Hieronder vind je vier verschillende audits die we individueel of gecombineerd kunnen inzetten. Waar wringt de schoen? Daar zoeken we een passende audit bij.
webscan-audit-invascon-oss
VOLDOET JOUW WEBSITE NOG?

BASIS WEB AUDIT

Strategie
Techniek
Vormgeving
UX/UI Content
Veiligheid
GDPR
HAAL JE TE WEINIG UIT JOUW WEBSITE?

MARKETING AUDIT

Conversies
Social media kanalen
Doelgroep
Online adverteren
IS JOUW WEBSITE GOED VINDBAAR?

SEO TECHNIEK AUDIT

URL's
Snelheid
Mobiele weergave
Meta-tags
En meer
SPREEK JE DE VERKEERDE DOELGROEP AAN?

SEO CONTENT AUDIT

Zoekwoorden
Organische vindbaarheid
Conversies
Webteksten

REFERENTIES

De volgende bedrijven maakten gebruik van de INVASCON webscan.

GEBRUIKSERVARINGEN

GERHARD BREUGEM
Ik was niet tevreden over de conversie vanuit onze website. Wij hebben toen INVASCON gevraagd de website te onderzoeken en hieruit is een zeer waardevol rapport gekomen met verbeterpunten. Hun kennis gecombineerd met een frisse blik leverde voor ons een mooi resultaat!
foto van mireille claessens van medifit oss
MIREILLE CLAESSENS
De scan van Invascon gaf ons praktische tips die slechts kleine aanpassingen op onze site behoefden maar wel veel resultaat opleverde. Volgens mij is dat wat elke ondernemer wil. Snelle en betaalbare service met een goed resultaat is wat wij ervaren hebben.

HET GEVOEL DAT HET ONLINE BETER KAN?