LogoLogo-mobiel

Over INVASCON

EVEN OVER ONSZELF

VEEL KENNIS EN GOED GEMUTST!

We helpen onze klanten stappen te maken. Dat doen we door naar de lange termijn te kijken en met inzet van digitale maatwerkoplossingen die aansluiten op specifieke klantsituaties. Op die manier zorgen we samen met de klant voor online vooruitgang. En dragen we iedere dag een steentje bij aan de digitale community, het internet. Binnen ons vierkoppig team heeft ieder zijn eigen karakter en specialiteiten. Dat maakt het leuk en gezellig! En zo vormen we samen een op elkaar ingespeeld team, dat iedere dag vol goede moed het beste in elkaar naar boven haalt.
Groepsfoto Team INVASCON
STEFAN
Werknemer Invascon Stefan
NICK
Werknemer Invascon Nick
SANNE
Partner Invascon Sanne
PAUL
Designer Invascon Paul

ONZE KERNWAARDEN

VOORUITSTREVEND

We zijn op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen die we daardoor snel en praktisch kunnen verwerken in onze producten en diensten, zodat klanten daar direct van profiteren. bijvoorbeeld verbeteringen op privacygebied of nieuwe tools om beter gevonden te worden.

CREATIEF

We streven niet alleen naar praktische en goed functionerende oplossingen. Het webdesign moet er ook visueel aantrekkelijk uit zien! Door onze creatieve aanpak bereiken we dat. Een goede eerste indruk is doorslaggevend.

RESULTAATGERICHT

Digitale oplossingen zijn mooi, maar even een website of -shop online zetten en dan maar hopen dat het resultaat oplevert, daar geloven wij niet in. We maken een goed plan, monitoren dat en sturen bij. Een website of -shop zonder plan is een ongeleid projectiel.

LANGE-TERMIJN RELATIE

We zijn ervan overtuigd dat je op basis van vertrouwen, goed luisteren en communiceren én het continu streven naar verbetering het meeste kunt bereiken. Dat we na tien jaar nog steeds werken met klanten van het eerste uur, bewijst dat.

ONZE KLANTEN

HOE HET OOIT BEGON

EERSTE WEBSITE IN 1996

Paul van Schijndel maakte begin jaren negentig kennis met het internet. In de boerderij van zijn vader stond een PC voorzien van internet. Die was bedoeld om de boerderij te monitoren. Maar het onbekende apparaat trok zijn aandacht en hij bracht steeds meer tijd door achter het scherm. Een jaar later leidde dit tot de bouw van zijn eerste website. Tijdens zijn studie bleef hij websites maken. Vooral voor verenigingen en bedrijfjes. Het vooruithelpen van klanten en het klantcontact was voor Paul de reden om met zijn diploma op zak voor zichzelf te beginnen. In 2009 werd INVASCON geboren.
GEVESTIGD IN OSS

IN INDUSTRIEEL HART VAN OSS

INVASCON Websites en Webshops is gevestigd aan de Industrielaan, gelegen in het Osse industriële hart tussen MSD, Ardagh en VDL Masts. We zijn goed bereikbaar en hebben onze werkplek eigentijds ingericht. Een kantine met grote keuken, een ruim dakterras, een beamerruimte en goede werkplekken. Kortom, een fijne plek om mooie dingen te maken!
kopje koffie met een osse trotse chocolade

KOP KOFFIE MET EEN OSSE TROTSE?