LogoLogo-mobiel

MvdVen Schoenen

WEBSITE

IN LIJN MET HET NIEUWE WINKELINTERIEUR

In 2015 werd het interieur van de schoenenwinkel van MvdVen aan Plein 1944 in Nijmegen volledig vervangen. Cognac, groen, bakstenen en nette stellingen van hout voeren daarbij de boventoon. Deze compleet nieuwe look was online nog niet terug te vinden. Ook paste de oude website zich nog niet aan op diverse beeldschermformaten en was de schoenencollectie wel aanwezig, maar met ruimte voor verbetering in de presentatie. Ook het familieverhaal van MvdVen, die hun winkels startte in 1956, mocht nadrukkelijker worden belicht.

Dit was reden om de website grondig aan te pakken. Invascon ontwierp een nieuwe website in lijn met het nieuwe winkelinterieur en up-to-date met de laatste online ontwikkelingen.

DOOR ONS UITGEVOERD

screenshot-website-mvdven-schoenen-nijmegen
smartphone-menu-mvdven-schoenen
schoenencollectie-hoog-mvdven
cta-blokken-hoog
openingstijden-mvdeven

SCHOENENCOLLECTIE

MvdVen Schoenen voert drie unieke collecties (dames, heren en kids). Deze wisselen regelmatig. Met een op maat gemaakt systeem kan MvdVen zelf makkelijk schoenen toevoegen, verwijderen of de volgorde er van aanpassen.

MERKENBEHEER

MvdVen reist door Europa om zelf schoenen te selecteren en zo de schoenencollectie interessant te houden. Dit betekent veel wisselingen in merkenlogo's, die ze zelf makkelijk kunnen beheren via de website.

MEDEDELINGENBALK

Een uitverkoop, afwijkende openingstijden, een actie of een schoen met een beperkte oplage? Met de mededelingenbalk kan MvdVen dit zelf aangeven. De mededeling is vervolgens op alle pagina's zichtbaar zowel op desktop als op smartphones.
mvdvenschoenen-logo-laag
grote-schoenen-werktafel-mvdeven-nijmegen

Er is aan de voorkant kritisch meegedacht over het doel en bijpassende aanpak.

Mart van de Ven - MvdVen Schoenen
BEKIJK DEZE WEBSITE

KLANTCASES

website jansen schilders oss

JANSEN SCHILDERS

website slagerij manders den bosch

HORECASLAGERIJ MANDERS