LogoLogo-mobiel

Jansen Schilders

PROFESSIONELE WEBSITE

EEN DIGITALE TRANSFORMATIE

Jansen Schilders is van zelfstandig ondernemer zonder personeel uitgegroeid tot een volwaardig schildersbedrijf met veertien man personeel in dienst, gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. De communicatie en uitstraling van het bedrijf sloten echter niet meer aan bij de doelgroep én bij waar de onderneming inmiddels voor staat. Aan ons de vraag om daar verandering in te brengen.

We organiseerden een dagsessie om de doelgroepen, missie, visie en het verhaal van Jansen Schilders helder te krijgen. Tevens legden we de basis voor de nieuwe website en besloten we de bedrijfsnaam J. Jansen Onderhoudswerken te veranderen in Jansen Schilders.

Het resultaat: een uitgebreide website met daarop de belangrijkste diensten die het bedrijf levert aan klanten in verschillende branches. En: goede contactmogelijkheden, uitleg over de werkwijze van het bedrijf en beelden van reeds opgeleverde projecten.
smartphone-menu jansen schilders uitgeklapt
jansen-schilders-directeur
smartphone-menu-jansen-schilders
usps-jansen-schilders

CO-CREATIE

Er is nauw samengewerkt met Jansen Schilders om tot dit resultaat te komen. De dagsessie was niet alleen productief, maar ook leerzaam. Het heeft het bedrijf veel nieuwe inzichten opgeleverd.

VEEL FOTOCONTENT

De website is uitgerust met meer dan zeventig unieke foto's – zowel van alle medewerkers als van diverse projecten. Hierdoor krijgen bezoekers online direct een goede indruk van het bedrijf.

PROFESSIONELE UITSTRALING

Het design en de inhoud van de oude website van Jansen waren gedateerd. Zonder de huisstijl te veranderen, ontwikkelden we een website die stukken beter uit de verf komt.

Goede begeleiding, to the point en top eindresultaat!

Dhr. Jansen - Jansen Schilders
BEKIJK DEZE WEBSITE

KLANTCASES

website ankers natuursteen oss

ANKERS NATUURSTEEN

website theja wonen druten en veenedaal homepage

COLORS@HOME THEJA