LogoLogo-mobiel

Websites

website vd weijst advocaat gemonde
PROFESSIONELE WEBSITE

EEN WEBSITE DIE OVERTUIGT

STARTEN MET EEN PLAN

Wat wil je bereiken met jouw bedrijfswebsite? Samen maken we een plan dat bestaat uit concrete doelen. Op basis daarvan brengen we in kaart wat vereist is om ze te bereiken.

VAN PLAN NAAR WEBDESIGN

We voeren het plan uit. De schetsen zetten we om naar ontwerpen en we verzamelen de content zoals teksten en foto's. Hierdoor is precies duidelijk hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

BOUWEN EN ONLINE OPLEVERING

Na goedkeuring van het ontwerp start de ontwikkeling. Wanneer die is afgerond testen we hoe de pagina functioneert per apparaat en browser, waarna de lancering plaatsvindt.
website vd weijst advocaat gemonde
EEN GOED WERKEND PRODUCT!
Jeroen Jansen - Jansen Schilders

PROFESSIONEEL WEBDESIGN

We starten pas met de bouw van de website als het ontwerp volledig is uitgewerkt. Je kunt het ontwerp- proces online volgen. In dit proces denken we goed na over hoe gebruikers de pagina ervaren.

GEBRUIKSVRIENDELIJK CMS

De website wordt zo opgebouwd dat teksten en foto's makkelijk zelf te beheren zijn. Indien gewenst, nemen we dit beheer over en zetten we foto’s en teksten online.

ONLINE...EN DAN?

Na de livegang wordt op basis van de eerder gestelde doelen een plan opgesteld. Hoe presteert de website en waar is optimalisatie nodig? Net zolang totdat de doelen zijn bereikt.

WERKWIJZE WEBSITE ONTWIKKELING

Strategisch overleg
Plan van aanpak
Webdesign
Ontwikkeling
Testfase
Livegang
Onderhoud en Optimalisatie

KLANTCASES

website jansen schilders oss

JANSEN SCHILDERS

website theja wonen druten en veenedaal homepage

COLORS@HOME THEJA

KOPPELEN MET BUSINESS SOFTWARE?

Een efficiënter bedrijfsproces? INVASCON heeft voor meerdere klanten koppelingen gerealiseerd.
TEKSTEN, FOTO'S EN FILM

CONTENT

Content kan een website maken of breken: de inhoud moet passen bij de doelgroep. Wie zijn doelgroep wil blijven prikkelen, dient zijn content regelmatig te verversen. We zorgen voor professionele foto's, teksten en video.
SNEL EN BETROUWBAAR

HOSTING

Websitebezoekers worden graag op hun wenken bediend. Wanneer ze een trage pagina krijgen voorgeschoteld, haken ze mogelijk af. Ook Google is geen fan van trage websites. Je plek in de zoekmachine is mede afhankelijk van de snelheid van site.

TIJD VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE?