LogoLogo-mobiel

SEO

zoekmachine-optimalisatie-oss seo google screenshot
RESULTAAT VOOR DE LANGE TERMIJN

VERSTEVIG JOUW ONLINE POSITIE

Veel potentiële klanten gebruiken voor hun zoektocht naar een product of dienst een online zoekmachine. Als jouw bedrijf érgens zichtbaar moet zijn, is het dus in de zoekresultaten. Wat als dit niet lukt?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) voorkom je dit. Je optimaliseert jouw website voor een betere online vindbaarheid. Daardoor krijg je meer bezoekers en contactverzoeken. Dat leidt tot betere verkoopresultaten. Dat leidt tot betere verkoopresultaten.

Aangezien er honderden factoren van invloed zijn op jouw positie binnen zoekmachines, is het raadzaam eerst in kaart te brengen wat jouw doelen zijn. Vervolgens maken we een plan, voeren we het uit, evalueren we het en sturen we bij.
zoekmachine-optimalisatie-oss seo google screenshot
zoekicoon hoog in google oss

ZOEKMACHINE-ONDERZOEK

ZOEKWOORDENONDERZOEK

Weet jij precies welke zoekwoorden jouw klanten gebruiken in hun zoektocht? Vaak is dit niet het geval. Met een zoekwoorden-onderzoek ontdek je dit.

SEO AUDIT

Benieuwd naar hoe jouw online vindbaarheid er op dit moment voorstaat? Voer dan bij ons de SEO audit uit en ontdek wat je kunt verbeteren.

CONCURRENTIEANALYSE

Wie zijn jouw online concurrenten? Hoe sta jij er online voor in vergelijking met hen? Een analyse geeft je meer inzicht in zoekwoorden en online kansen.

EVALUEREN EN BIJSTUREN

Veranderingen in de markt en de manier waarop mensen zoeken, hebben invloed op jouw vindbaarheid. Om in beeld te blijven, dien je er voortdurend aan te werken.
technische seo oss

ZOEKMACHINE TECHNIEK

SNELHEID

De snelheid van jouw website of webshop wordt door zoekmachines gemeten en heeft invloed op jouw positie binnen deze omgeving. Voldoe jij aan de norm?

URL-STRUCTUUR

Zijn je URL's clean en worden ze goed geïndexeerd in de zoekmachines? Daarnaast kunnen onzichtbare links jouw positie binnen de zoekmachine beïnvloeden.

MOBIELE WEERGAVE

Mobiele weergave (smartphones) is de huidige standaard. Wanneer jouw website hier niet aan voldoet, heeft dit een negatief effect op jouw vindbaarheid.

VOICE SEARCH

Zoeken op spraak neemt toe. Hierdoor verandert de manier waarop mensen zoeken. Wil je meer klanten binnen halen via internet? Zet in op spraak.
technische seo oss

ZOEKMACHINE CONTENT

Eigen, unieke content – in de vorm van teksten, foto’s en video’s – is belangrijk voor jouw online vindbaarheid. De volgende aspecten hebben een positieve invloed op de vindbaarheid van jouw website. Wij besteden er aandacht aan.

 

– content die aansluit bij jouw doelgroep;

– met de juiste zoekwoorden;

– inhoud die prettig leest;

linkbuilding icoon hoog in google nijmegen

ZOEKMACHINE PROMOTIE

LINKBUILDING

Externe links naar jouw website of webshop die jouw autoriteit verhogen, waardoor je hoger in de zoekmachines terechtkomt.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Wij zorgen dat alle online kanalen in lijn zijn met je huisstijl en dat je verkeer genereert vanuit social media naar jouw website of -shop.

GASTBLOGGEN

Door artikelen te schrijven in vakbladen of op LinkedIn laat je niet alleen jouw expertise zien. Het heeft een positieve invloed op jouw vindbaarheid in de zoekmachineresultaten.

LOKALE VINDBAARHEID

Goed gevonden worden in een specifieke regio? Dit kan met lokale zoekmachine optimalisatie, gecombineerd met een goed ingerichte Google Mijn Bedrijf-pagina.

ONLINE GOED GEVONDEN WORDEN?