Foto's

Professionele foto’s zorgen voor een professionele uitstraling van uw website. Uw bedrijf komt tot leven en dichter bij de bezoekers Onze fotograaf weet hoe hij die beleving moet vastleggen. Zo sluiten uw online- en bedrijfsuitstraling perfect op elkaar aan. Hieronder enkele voorbeelden van foto’s die speciaal voor onze klanten zijn gemaakt.

  • professionele-fotografie-winkelimpressie
  • content-invascon-oss
  • webcontent-invascon-uden
  • green-screen

Productfotografie

In een webshop dienen uw producten goed over te komen. Door de juiste belichting en eventuele bewerking van de foto’s kunnen wij ervoor zorgen dat uw webshop wordt voorzien van foto’s die verkopen. Maar ook voor andere zaken zoals promotionele doeleinden kunnen wij uw producten prima vastleggen.

Groen Scherm

Invascon beschikt over een groot groen scherm. Hiermee is het mogelijk een persoon of object te fotograferen om daar achteraf een achtergrond achter te plakken. Bijvoorbeeld van een tropisch eiland, een wintertafereel, bij of op een dier of in een fantasierijke omgeving. Wanneer u een internetcampagne in een bepaalde setting af wilt laten spelen dan is dat hiermee mogelijk, zonder naar een locatie te reizen met alles wat daarbij komt kijken.