LogoLogo-mobiel

Maatwerk

maatwerk webapplicatie CRM slagerij manders den bosch
WEBAPPLICATIES OP MAAT

EEN EFFICIËNTER BEDRIJFSPROCES

Veel softwarepakketten barsten van de functies, maar doen niet precies wat er in jouw situatie gevraagd wordt. Wie consultants raadpleegt voor advies wordt vaak ook niet veel wijzer. Als gevolg hiervan heb je als organisatie maar te dealen met hoe het pakket in elkaar steekt.

EEN OPLOSSING DIE PERFECT AANSLUIT

Bij INVASCON kijken we daarom goed naar wat jouw organisatie nodig heeft en bouwen we
een maatwerksysteem dat daar perfect op aansluit. Met enkel de functies die nodig zijn,
gebruiksvriendelijk opgezet en voorbereid op toekomstige uitbreidingen.

VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

Voorbeelden van oplossingen zijn het automatiseren van processen die tijdsintensief zijn.
Denk aan het omzetten van een offerteaanvraag naar een opdracht met pakbon, deze opdracht inboeken in een boekhoudpakket en doorzetten naar het magazijn. Of het in de organisatie beschikbaar stellen van belangrijke handleidingen en instelinstructies, zodat de medewerkers van jouw bedrijf op de hoogte zijn van alles wat bij een specifieke klant speelt.
maatwerk webapplicatie CRM slagerij manders den bosch
ALLE ORDERS KOMEN NU ALLEMAAL OP DEZELFDE WIJZE BINNEN, IDEAAL!
Frank Manders - Horecaslagerij Manders

WAAROM OP MAAT?

Als we vooraf goed in kaart brengen wat de klant nodig heeft, biedt maatwerk veel voordelen. Het is snel, veilig en schaalbaar. We hebben veel ervaring met maatwerkoplossingen.

TOEKOMSTBESTENDIG

We nemen de toekomstblik van jouw organisatie onder de loep. Welke ontwikkelingen komen eraan en wat is de visie van jouw organisatie? Zo zorgen we ervoor dat de webapplicatie is afgestemd op toekomstige ontwikkelingen.

INVASCON DENKT MEE

Je bouwt niet zomaar even een maatwerk applicatie. Processen worden blootgelegd. We stellen daarover kritische vragen, overleggen en toetsen het plan aan de gestelde wensen en eisen. Net zolang tot het goed is.

WERKWIJZE MAATWERK ONTWIKKELING

Strategisch overleg
Plan van aanpak
Ontwerp
Ontwikkeling
Testfase
Oplevering
Onderhoud

KLANTCASES

website jansen schilders oss

JANSEN SCHILDERS

website slagerij manders den bosch

HORECASLAGERIJ MANDERS

EEN GOED BEVEILIGDE OMGEVING

SSL-CERTIFICATEN

Bij maatwerk webapplicaties op maat worden vaak NAW-, offerte-, facturatie- of andere persoonlijke gegevens verstuurd en opgeslagen. Om te voorkomen dat deze gegevens onderschept worden bieden wij ook diverse SSL-certificaten aan.
SNEL EN BETROUWBAAR

HOSTING

Websitebezoekers worden graag op hun wenken bediend. Wanneer ze een trage pagina krijgen voorgeschoteld, haken ze mogelijk af. Ook Google is geen fan van trage websites. Je plek in de zoekmachine is mede afhankelijk van de snelheid van site.

OOK SLIMMER EN SNELLER WERKEN?