LogoLogo-mobiel

Monitoring

beeldscherm met monitoringsstatistieken
MONITORING VAN WEBSITE EN -SHOP

ALTIJD EEN VINGER AAN DE POLS

Als online bestellingen of contactverzoeken via jouw website of webshop opeens stilvallen, kost dit direct omzet. Dit kan ook gebeuren met API-koppelingen, waardoor er problemen ontstaan in jouw bedrijfsproces. Bijvoorbeeld: de voorraad wordt niet bijgewerkt waardoor er meer voorraad online staat dan er in het magazijn aanwezig is.

De monitoringsoplossingen van INVASCON signaleren knelpunten tijdig en lossen ze op.

OOK VOOR VERBETERINGEN

Monitoren kan tevens jouw website verbeteren. Bijvoorbeeld door inzage in snelheidsverbeteringen of door zicht op welke apparaten en browser de website minder goed draait.
beeldscherm met monitoringsstatistieken

CONTACT FORM MONITORING

Bij websites en -shops met veel invoervelden en waar veel verkeer advertentieverkeer op terecht komt, is de werking van formulieren essentieel. Iedere seconde dat een formulier niet werkt loop je omzet mis. Met onze monitoring zie je dit op tijd.

CHECKOUT MONITORING

Niet werkende winkelwagens. Betalingen die niet functioneren. Als vitale e-commercefuncties niet werken kost het direct geld. Door te monitoren komen fouten eerder aan het licht en worden ze opgelost voordat gebruikers het doorhebben.

UPTIME MONITORING

Wil je continue op de hoogte zijn van storingen omtrent hosting, mail, server of database? Met uptime monitoring van INVASCON worden storingen direct gemeld.

API MONITORING

Een API is een koppeling tussen jouw online omgeving en een ander programma. Zolang het goed werkt, neemt het werk uit handen. Maar als je er te laat bij bent, kan het veel tijd en geld kosten.

SNELHEIDS MONITORING

Een te lage snelheid van een website zorgt voor een lagere ranking in zoekmachines. En het vergroot de kans dat bezoekers afhaken. Door de snelheid te monitoren, wordt duidelijk waar de knelpunten zitten.

VOLLEDIGE CONTROLE OVER JOUW WEBSITE?