Websites

Hosting

U kunt de domeinnaam van uw website bij Invascon laten registreren. Ook kunnen we uw website hosten. U kunt daarbij kiezen voor standaard hosting en load balanced hosting.

Standaard Hosting

Voor de meeste websites is standaard webhosting voldoende. U heeft dan 2 Gb webruimte. En u kunt een onbeperkt aantal e-mailaccounts aanmaken. Dat is genoeg voor een zorgeloos gebruik van uw website en mailverkeer.

  • webhosting uden invascon
  • load balanced hosting rosmalen
  • webhosting oss invascon
  • webhosting domeinregistratie wijchen

Load Balanced Hosting

Heeft u een website of webshop met grote bezoekersaantallen? En/of wilt u meer zekerheid over de prestaties van uw webshop of het e-mailverkeer in uw bedrijf? Dan is er het load balanced hostingpakket. Daarbij draait uw website of webshop op meerdere servers tegelijk. Als er een storing is in één van de servers, dan merkt u daar niets van. U kunt blijven mailen en uw website of webshop blijft online.

SSL Certificaten

Een versleutelde verbinding tussen de bezoeker en de website of webshop is te verkrijgen door gebruik te maken van een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat is te herkennen aan een slotje en een groen balkje. Hiermee geef je je bezoekers een veilig gevoel, het verhoogt de conversie en heeft een positief effect op zoekresultaten. Invascon levert drie certificaten. Een certificaat voor domeinvalidatie, een wildcard certificaat en een uitgebreid certificaat. Invascon kijkt graag welk certificaat in uw situatie het beste past.

Domeinnaamregistratie vanaf €4,95!

Invascon registreert ook de domeinnaam van uw website. Een .nl website registreert u bij ons al vanaf €4,95 per jaar. Leg u domeinen vandaag nog vast.