LogoLogo-mobiel

Online strategie

schaakbord op een laptop
RICHTING GEVEN AAN JOUW ONLINE BEZIGHEDEN

ONLINE MET EEN DOEL

Doe je van alles online zonder doel of plan? Grote kans dat je veel laat liggen. Met een duidelijke online strategie voorkom je dit en spreek je gericht jouw doelgroep aan. In de praktijk blijkt namelijk dat het onderbuikgevoel van de ondernemer een slechte raadgever is bij het aanspreken van de doelgroep.

WIE IS JOUW DOELGROEP?

Samen brengen we onder andere in kaart wie je doelgroep is, hoe die online te werk gaat en welke richting je als bedrijf op wil. Op basis hiervan en met elkaars kennis maken we een overzichtelijk document met gerichte actiepunten.

SLUIT JOUW WEBSITE AAN OP JOUW DOELGROEP?

In het plan nemen we ook de huidige website onder de loep. Sluit die aan bij jouw doelgroep en strategie? Zo niet, dan geven we aan welke aanpassingen nodig zijn.
schaakbord op een laptop

BEN JOUW CONCURRENT TE SLIM AF

Met onze aanpak worden je concurrenten ook onder de loep genomen. Waar staan die t.o.v. van jouw bedrijf? Met een goede online strategie ben je ze een stap voor.

MERKCONSISTENTIE

We kijken of op alle kanalen je merk op één en dezelfde manier overkomt. Oude of afwijkende logo's, verschillende kleuren en lettertypes. Wij maken er één geheel van.

EVALUEREN EN BIJSTUREN

De markt veranderd, je veranderd als bedrijf en onze aanpak levert nieuwe inzichten op. Hierdoor is het noodzakelijk te evalueren en bij te sturen om de online strategie fris en effectief te houden.

INTERESSE IN ONLINE VOORUITGANG?