LogoLogo-mobiel

Consultancy

online project manager paul consultant online
SPECIFIEKE EXPERTISE

TWIJFEL JE OVER EEN OFFERTE?

Helaas maken we het regelmatig mee dat organisaties een behoorlijke investering doen die niet in verhouding staat tot het resultaat. Ook komt het voor dat de gekozen oplossing niet past bij de werkwijze van het bedrijf of de bedrijfsstrategie.

Zo kwamen we afgelopen jaar in contact met een bedrijf dat voor een fors bedrag een Magento-webshop liet ontwikkelen. Er was over weinig dingen nagedacht. Om de webshop bruikbaar te maken, waren veel aanpassingen nodig. Opnieuw beginnen was de enige oplossing. Niet met de Magento met zijn vele mogelijken, want daar was het bedrijf niet rijp voor.

MEER DAN 23 JAAR ERVARING

Als klanten op tijd aan de bel trekken, kunnen we vervelende situaties voorkomen. Dat lukt dankzij 23 jaar online ervaring als bagage. We staan dus bijna met twee benen in de digitale wereld. De valkuilen in deze wereld kennen we. Dat helpt bij het maken van de juiste keuzes.
online project manager paul consultant online

OVERNAME WEBSITE OF -SHOP

Sta je op het punt een bestaande website of webshop over te nemen? Laat je dan door ons begeleiden zodat je weet wat je koopt. Wij lichten de website of webshop door en geven een waardebepaling af.

ADVIES BIJ OFFERTES

Als in een offertetraject zaken niet goed worden vastgelegd of niet wordt doorgevraagd, kan het gewenste eindresultaat afwijken. Voor een set extra ogen kun je ons inschakelen.

PROJECTBEGELEIDING

Een online project soepel laten verlopen? Wij zijn er voor gemaakt om je te ondersteunen. Met meer dan honderd opgeleverde projecten zorgen wij ervoor dat je binnen budget blijft en de deadline haalt.

OP ZOEK NAAR EEN SECOND OPINION?