LogoLogo-mobiel

Veiligheid

persoon met veiligheidsschild
OPTIMALE VEILIGHEID VOOR WEBSITE EN -SHOP

HOE VEILIG IS JOUW WEBSITE?

Als bedrijf wil je niet dat betaalgegevens, belangrijke bedrijfsinformatie en gevoelige klantinformatie op straat terecht komen. Het uitvoeren van updates draagt bij aan een veilige website, maar is niet in alle situaties afdoende.

VEILIGHEID GAAT VERDER DAN UPDATES

Veel elementen zijn van invloed op de veiligheid van jouw website. Denk aan hosting, het implementeren van een SSL-certificaat, het goed afschermen van formulieren in verband met spam en het inbouwen van een scanner die de veiligheid bewaakt. Maar ook hoe je binnen jouw organisatie omgaat met wachtwoorden is belangrijk.

Twijfel je eraan of op jouw website of -shop gevoelige gegevens goed beschermd zijn? Laat dan een veiligheidscheck door INVASCON uitvoeren.
persoon met veiligheidsschild

SPAMPROTECTIE

Spam is vaak afkomstig van onbeveiligde contactvelden en het klakkeloos plaatsen van mail- adressen op een website. Wij lossen dit graag op.

VEILIGHEIDSSCAN

Als eigenaar ben je verantwoordelijk voor de gegevens op jouw website. Met een veiligheidsscan kom je erachter of jouw website voldoende beveiligd is.

SSL-CERTIFICATEN

Een SSL-certificaat beschermt de verbinding tussen jouw website en de online bezoeker. Hieronder vind je de meest gebruikte certificaten.
STANDAARD SSL

DOMEINVALIDATIE

Een certificaat zonder bedrijfsgegevens. Bezoekers van de website kunnen zien dat de eigenaar van het certificaat ook de eigenaar van de domeinnaam is.
MET BEDRIJFSGEGEVENS

BEDRIJFSVALIDATIE

Dit certificaat bevat bedrijfsgegevens zodat websitebezoekers kunnen controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zitten.
CONTROLE AANVRAGER EN HOUDER

UITGEBREIDE VALIDATIE

Het veiligste certificaat bevat naast bedrijfsgegevens controles van de domeinhouder en aanvrager. Dit wekt extra vertrouwen.

HOE GOED ZIJN JOUW ONLINE DATA BESCHERMD?