LogoLogo-mobiel

Updates

onderhoudssymbool tandwiel in beeldscherm
ONDERHOUD VAN WEBSITE EN -SHOP

ZORGEN DAT HET BLIJFT WERKEN

Wereldwijd liggen veelal open source-pakketten aan de basis van websites en -shops. Denk aan Wordpress, Joomla, Magento en Prestashop. Een voordeel van zulke pakketten is dat je snel een basis hebt staan en er gemakkelijk extra gebruiksopties aan toevoegt.

De keerzijde ervan is dat hackers sneller fouten ontdekken. Dat belemmert het functioneren van de website en kan invloed hebben op je Google-vindbaarheid.

Om dit te voorkomen zorgen we er bij INVASCON voor dat de juiste plugins worden gebruikt. We technische problemen op tijd zien aankomen en daardoor tot een minimum beperken. Voor een vast maandbedrag wordt alles voor jou geregeld.
onderhoudssymbool tandwiel in beeldscherm

REGELMATIGE UPDATES

Iedere week komen meerdere updates uit. Bijvoorbeeld voor het open-source pakket of een plugin. Wij voeren daarom regelmatig updates uit om jouw website of -shop up-to-date te houden.

PRIVACYWET (GDPR)

In 2018 is de wet voor de bescherming van persoonsgegevens ingevoerd. Door te verzuimen updates uit te voeren "doe je er niet alles aan om jouw bezoeker een veilige website te bieden" en voldoe je niet aan die wet.

GOED UPDATEN KOST TIJD

Het uitvoeren van updates behelst meer dan een muisklik. Er wordt een nieuwe code toegevoegd aan de site waardoor functies uit kunnen vallen of de weergave verandert. Wij lopen jouw site daarom regelmatig na.

DE RISICO'S VAN JE SITE OF SHOP AFDEKKEN?