LogoLogo-mobiel

RH isolatie

WEBSITE met AANBIEDINGENBEHEER

TOEKOMSTBESTENDIG MET EEN WEBSITE inc. CRM

In 2019 werd gestart met de bouw van het nieuwe magazijn voor RH isolatie, het bedrijf was in Ewijk uit zijn jasje gegroeid. Door de groei moesten isolatieplaten deels in de buitenlucht worden opgeslagen, niet ideaal. Met de nieuwbouw werd tevens de opslagcapaciteit verhoogd en het aan- en afleverproces slimmer opgezet. De uitstraling sloot o.a. door deze groeistap niet meer aan bij de nieuwe doelgroep en Invascon werd ingeschakeld om hier in mee te denken en met een oplossing te komen.

De huisstijl is tegen het licht gehouden en gefinetuned en ook de statische website is dynamisch gemaakt. Daarmee kan de klant nu zelf aanbiedingen online zetten, laten zien welke merken ze voeren, kunnen gebruikers makkelijker contact opnemen en zorgt de nieuwe look ervoor dat steeds meer grotere bedrijven hun weg weten te vinden naar RH isolatie.

DOOR ONS UITGEVOERD

screenshot vd website van rh isolatie op een iMac
dropdownmenu van de website van isolatiegroothandel rhisolatie.nl
producticonen rh isolatie steenwol xps en accessoires (schroef)
overzicht met aanbiedingen van isolatiematerialen
blauw aanbiedingsblok rh isolatie

AANBIEDINGENBEHEER

RH isolatie heeft een snel wisselende voorraad isolatieplaten in diverse diktes. Er is voor gezorgd dat de webgebruiker hier zich makkelijk een weg door kan banen. En ook voor het plaatsen van de aanbiedingen is een gebruiksvriendelijke oplossing bedacht.

MEDEDELINGENBALK

Vakantiesluiting, een vacature of andere belangrijke mededeling? Met de mededelingenbalk kan de klant dit zelf instellen. De mededeling wordt zicht op alle pagina's op de desktop en smartphones. Plus in de mails die klanten ontvangen.

OFFERTE AANVRAAG

Het beheersysteem aan de achterzijde is op maat ontwikkelt. Inclusief een voorbereiding om in een volgende fase offertes via de website aan te vragen. Ook is nagedacht over een koppeling met het boekhoudpakket en palletstickers zodat het bedrijfsproces verder geautomatiseerd kan worden.
logo van isolatiegroothandel rh isolatie uit beuningen comfort met meerwaarde
bevestigingsmaterialen zoals pur-schuim schroeven en tape

Sinds de nieuwe website is het aantal aanvragen flink toegenomen.

Team RH isolatie
BEKIJK DEZE WEBSITE

KLANTCASES

website slagerij manders den bosch

HORECASLAGERIJ MANDERS

nieuwe website mvanvdeven schoenen

MVDVEN SCHOENEN