LogoLogo-mobiel

Privilege Berghem

WEBSITE

ONDERSTEUNEND AAN DE WONINGVERKOOP

Bouwbedrijf Gebr. van Herpen uit Heesch is 1 maart 2019 gestart met de bouw van Privilege. Een compacte set bungalows en eengezinswoningen dichtbij de dorpskern van Berghem (bij Oss). Maar voordat het bouwbedrijf kon starten moesten er eerst voldoende kavels verkocht worden.

Invascon ontwikkelde daarom een nieuwe website met de meest belangrijke informatie over het project. Zoals een overzicht van de typen woningen, hun plattegronden en de plaats van verschillende typen binnen het bouwplan. Daarnaast kunnen bezoekers via een kavelkaart, makkelijk en snel zien welke kavels nog vrij zijn en wat die kavels kosten. Op deze manier worden veel vragen online al beantwoord en kunnen geïnteresseerden makkelijk contact opnemen met de makelaar.

DOOR ONS UITGEVOERD

homepage van de website privilege berghem
website privilege berghem homepage op de smartphone
homepage smartphone view privilege
kavelkaart nieuwbouw privilege berghem
blogweergave privilege berghem

KAVELKAART

Met de op maat gebouwde kavelkaart krijgen bezoekers inzicht in welke kavels nog te vergeven zijn. En op welke plek van het bouwplan die kavels zich bevinden.

INFO PER WONINGTYPE

Naast de artist impressions, worden per woningtype de plattegronden, prijzen, uitbreidingsmogelijkheden en kenmerken aanwezig.

COMPACT EN DUIDELIJK

Gekozen is om de website compact te houden, met een klein aantal pagina's. En te werken met grove en duidelijke elementen, zodat informatie vinden en contact opnemen een fluitje van een cent is.
logo van bouwproject privilege berghem
artist impression nieuwbouw woning privilege berghem

Vakkundig, flexibel, snel en prettig om mee samen te werken.

R. v. Nistelrooij - Bouwbedrijf Gebr. v. Herpen
BEKIJK DEZE WEBSITE