LogoLogo-mobiel

Horecaslagerij Manders

WEBAPPLICATIE OP MAAT

ÉÉN STANDAARD VOOR ALLE ORDERS

Voicemail, fax, handgeschreven briefjes en e-mails: bestellingen kwamen van alle kanten binnen bij Horecaslagerij Manders. Handschriften waren soms onleesbaar, voicemails niet altijd goed te verstaan en elke klant gebruikte zijn eigen benaming voor producten. Veel extra werk dus. Horecaslagerij Manders gaf INVASCON de opdracht een oplossing te bedenken. We bouwden een webapplicatie op maat.

Hoe werkt het? Horecaklanten loggen in op het systeem. Daar staan hun producten, die ze selecteren met behulp van de menukaart, klaar. Even de aantallen invullen, bevestigen en de volgende dag staat de bestelling op de stoep.

Met productenbeheer, een klantdashboard en orderhistorie heeft de slager volledige controle op het klantproces verworven. En doordat de kans op fouten is afgenomen, verloopt het bedrijfsproces stukken efficiënter.

DOOR ONS UITGEVOERD

screenshot van maatwerk webapplicatie den bosch manders slagerij
responsiveness website horecaslagerij manders den bosch
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/wwwinvascon999/public_html/wp-content/themes/vienna/template-parts/screenshot.php on line 20
" alt="
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/wwwinvascon999/public_html/wp-content/themes/vienna/template-parts/screenshot.php on line 20
" />

KLANTEN AAN/UITZETTEN

Omdat het systeem enkel voor horecaklanten is, is er een optie ingebouwd om klanten te verificieren alvorens ze toegang krijgen en een bestelling kunnen plaatsen.

DUBBEL UITGEVOERD

Bestellingen komen altijd binnen. Mocht de mailserver uitvallen dan wordt de bestelling alsnog opgeslagen in het systeem. Op die manier kunnen ze in de slagerij altijd doorwerken.

RESPONSIVE

De applicatie is ook te benaderen via de smart-phones en tablets, zodat ook via die apparaten makkelijk een bestelling geplaatst kan worden.
het logo van horecaslagerij manders
slager den bosch

Invascon denkt mee en is praktisch ingesteld waardoor het eindresultaat prima bij ons bedrijf past.

Dhr. Manders - Horecaslagerij Manders
BEKIJK DEZE WEBSITE

KLANTCASES

website jansen schilders oss

JANSEN SCHILDERS

website theja wonen druten en veenedaal homepage

COLORS@HOME THEJA

OOK JOUW BEDRIJFSPROCES OPTIMALISEREN?