Internetmarketing

Zoekmachineoptimalisatie

Het is erg belangrijk dat bezoekers uw website of webshop goed kunnen vinden in zoekmachines. Invascon heeft veel ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We hebben daarmee al meerdere websites en webshops van verschillende bedrijven naar een hoger niveau getild.

Hoe werkt zoekmachineoptimalisatie?

Een groot aantal factoren heeft invloed op de vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google. Bijvoorbeeld teksten, titels, de meta- description, tussenkoppen afbeeldingsomschrijvingen. Ook de online activiteiten van uw concurrentie en de wijzigingen die Google en Microsoft (Bing) doorvoeren, bepalen de vindbaarheid van uw website.

Bij zoekmachineoptimalisatie optimaliseren we die factoren. Zo krijgt uw website een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines.

Langdurig effect met SEO

SEO werkt niet van de een op de andere dag. Als we uw website optimaliseren, duurt het een tijdje voordat uw website een hogere positie in de zoekmachineresultaten heeft. Maar het effect van SEO werkt langer door dan online adverteren met Adwords. En de kosten zijn bovendien lager.

Een hogere positie in Google?

Neem dan contact op met ons en wij gaan voor u aan de slag.